Pris

Tilmelding til roseddel.dk koster 500 kr. om året pr. kategori (kajak, robåd, kano eller ergometer) uanset antallet af brugere. Opdateringer og nye funktioner er gratis. Der er ingen bindingsperiode eller abonnement, da tanken bag programmet er at samle alle aktive roere i Danmark og derved gøre det sjovt at konkurrere på tværs af klubberne. Hvis din klub ønsker at afprøve roseddel.dk, kan det ske gratis i 3 måneder. Derefter betales tilmeldingsgebyret til Christian Olsen efter aftale.

Hvorfor roseddel?

Med roseddel.dk er det slut med at holde styr på løse papirsedler over jeres roture eller indtaste ture og kilometer i tunge excel-filer. Roseddel.dk er et program udviklet til at holde styr på de mange medlemmers roture og kilometer i jeres klub. Det er nemt og overskueligt. Den enkelte roer kan selv oprette og afslutte sin roseddel og se, om han/hun er på top 20 over de, der har roet længst. Derudover er det muligt at sidde derhjemme og se, om du har slået konkurrenten, da programmet er netbaseret. Det betyder også, at I kan dyste klubberne imellem om længst roede kilometre eller flest aktive medlemmer. Tanken bag roseddel.dk er nemlig at samle alle aktive roere i Danmark for at øge glæden ved at ro. Programmet er på en og samme tid praktisk, sjovt og tidsbesparende, og det er nemt at overføre jeres gamle medlemsdatabase.

Hurtig adgang til egen internet side

Klubben får sin egen hjemmeside og database med fuld kontrol Alle klubber, som tilmelder sig roseddel.dk, får deres egen internet-adresse, hvor klubben har fuld adgang til alle funktionerne på Roseddel.dk.

Aktivitetskalender og meget mere

Alle klubbens aktiviteter bliver samlet i en kalender. Kalenderen kan vises pr. måned, uge eller liste kommende aktiviteter. Kalenderen viser blandt andet data fra statistik og booking på de gældende dage. Tilmelding, ventelister m.m. Aktiviteter i Roseddel kalenderen kan opretttes med mulighed for tilmelding. Medlemmer, der er logget ind, tilmelder og afmelder sig med et enkelt klik. Tilmelding for alle Tilmelding er ikke kun for brugere af roseddel. Deltagere kan med navn, e-mail og tlf. tilmelde sig på en eller flere aktiviteter ligesom alle andre. En sådan tilmelding kan afmeldes via e-mail. Gentag en aktivitet Onsdags-roning, grill-aften og ro-lørdag. Disse aktiviteter og mange andre kan nu gentages mellem to datoer. Om det er ugentlig, månedligt, mandag, onsdag og/eller søndag eller andet finder systemet selv ud af. Tilmelding til sådan en aktivitet sker på den enkelte dag.

Statistik

Se kilometerstatistik i klubben eller på farten Det er muligt med roseddel.dk at se kilometerstatistik for alle roere i roklubben, men I kan også vælge en kategori f.eks. kajak, kano eller ergometer og så kun få de oplysninger frem om de, der deltager i den specifikke kategori. Dette gør det mere overskueligt og nærværende for den enkelte udøver at følge med i sin udvikling.

Øg konkurrencen

Øg konkurrencen på en sjov måde i klubben Ved brug af roseddel.dk får I oprettet en top 20, og der går hurtigt sport i, om man nu er med på listen over de, som har roet længst. Det kan endda motivere en til lige at tage en rotur mere inden sæsonen slutter. Det er dog ikke kun medlemmerne i den enkelte klub, der kan konkurrere på kilometerne. Der er nemlig mulighed for at dyste med andre klubber, der også har tilmeldt sig roseddel.dk.

kaproning

Tidtagning på rosedler evt. ved kaproning Programmet kan også benyttes ved kaproning, da det er nemt at registrere sin tid i programmet. Dette kan udfyldes når en roseddel afsluttes og derefter kan en liste udskrives over alle deltagernes tider.

Administration

Oprettelse af nye aktiviteter, både, destinationer, medlemmer, rosedler og sæsoner Det er nemt for klubben at oprette nye aktiviteter, både, destinationer, medlemmer, rosedler og sæsoner, og I behøver ikke at kontakte systemudvikleren for dette. Alt sammen sker via roseddel.dk's CMS system, som er nemt og hurtigt at anvende.

Booking

Book en båd til et medlem eller en anden klub Hvis ens klub udlåner både til gæsteroere eller giver sine medlemmer adgang til booking af både er det muligt at registrere dette i programmet. Bookningen oprettes over en periode, hvor båden ikke kan blive valgt til almindelig brug og optræder derfor som låst i programmet. En anden grund til at låse en båd kan f.eks være, når den skal til reparation.

Sikkerhed

Klubben får fuld kontrol og høj sikkerhed over adgang til funktionerne Klubben kan selv bestemme, hvor meget medlemmerne skal have adgang til i CMS systemet. Derudover kan klubben oprette begrænset IP adgang for at undgå misbrug udefra. Dette gør at klubben har mulighed for at kontrollere alt, hvad der sker på roseddel.dk.

Support

Support Ved fejl er I altid velkommen til at tage kontakt til mig per mail eller via. hjemmesiden. Opdateringer eller nye funktioner skal ikke downloades eller installeres. Al opdatering sker via internettet.